Diary of an IT Guy

Heart passion to keep the brain moving>>>

Kecanduan Internet jadi pasang Telkom Speedy

leave a comment »

Isn’t wonder why every weekend I always so lonely. I do not know why this happened to me. Ok maybe I have addicted with internet! coz every day I interact with machine (server) and internet even I do not like chat too much. Maybe I also seldom visit my family in Jakarta coz everybody is busy with their own privacy. I’ve tested myself about my internet addiction from this site  and waakkksss yes I am addicted of internet!

kecanduan.png

OK untuk mengobati rasa sepi itu yah saya coba pasang speedy di rumah. Tanggal 1 maret speedy dipasang dan langsung wussss!!! asyiik bisa nge-net cepet di rumah. Sebelumnya sih pake Telkom-nyeeet!. Jauh bgt dah telkom-nyet (Telkomnet Monyet) ama Speedy. Telkom-Nyet mahal bgt dan leletnya mint ampun. Bila dibanding ama speedy ibarat siput lawan kecoa!. Beruntung juga di daerah gank kece cipulir internet speedy relatif lumayan stabil cepetnya. Thanks ya Telkom. Skrg tiap weekend aku bisa update blog, manage web yag dulu gak keurus, SSH, FTP, Akses email kantor, cek server kantor, dll.

wahh senengnya bisa weekend di rumah sambil ngasuh anak dan nemenin istri yang kadang manja kalau lagi liburan. Iya kadang juga kalau lagi weekend suka masuk kantor kalao ada trouble. Yang sabar yah istriku…

Advertisements

Written by isal

8 March 2008 at 12:37

Posted in Obrolan

Tagged with , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: